Webbutik

Böckerna finns att köpa i välsorterade butiker

 

 

 

Minnas hemlighet

Pris: 75,00 SEK
Minnas hemlighet är ett rafflande sagoäventyr med avstamp i en av Uppsalas förorter. Hon kallas för tokungen, mobbas i skolan av Mika och hans gäng, och grubblar på varför hon är så annorlunda. Anna, Minnas mamma, ser med förskrämd blick på henne och Minna försöker dölja sina syner. Varför kan hon inte släppa tanken på att hon faktiskt har vänner i skogen som påminner om tomtar? En dag rymmer hon hemifrån. Hon söker sig till Fiby urskog och friden som råder där. Och från den stunden blir inget sig likt. Hon kastas in i en helt ny värld och får veta saker som får henne att både häpna och tvivla.

Minna och monsterungen

Pris: 85,00 SEK
Minna och monsterungen är en fristående fortsättning på Minnas hemlighet. I bok två vaknar Minna av ett nödrop. Hon förs till trollpackan Izabella som med ens är mycket annorlunda.

Leka med Stjärnor

Pris: 55,00 SEK
Theo, Vilma och Jenna har tråkigt. Men då kommer några stjärnor till undsättning och de tre kusinerna får uppleva en dag se sent ska glömma! Eller vad sägs om att leka i världens största sandlåda, flyga på en matta eller träffa en jättestor talande groda? Författaren har även gjort illustrationerna.